Translate/Vertaal

.

Antalya, een prachtige bestemming met een bruisend nachtleven

Antalya, een prachtige bestemming met een bruisend nachtleven


Antalya is een stad en populaire badplaats aan de Middellandse Zee .

Iwoners  680.242 inwoners.

Het is het Tevens hoofdstadsdistrict van de gelijknamige provincie Antalya. De Baai van Antalya waar het aan ligt, is naar deze stad genoemd.

Ligging
A aan de voet van het Taurusgebergte.

Het is een prachtige bestemming en heeft een oud centrum en havengebied. De nauwe straatjes zijn een lust voor het oog met houten huizen, winkeltjes markten, thee en koffiehuizen en restaurants.


antalya, een prachtige bestemmingAntalya heeft een bruisend nachtleven met haar moderne nachtclubs en discotheken. .

De Kust:
Antalya heeft een grillige rotskust, maar niet ver van de stad liggen erg mooie zandstranden!

Proef het echte Turkije in Antalya


Bookmark and ShareGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Pleuntjes Populairste plaatsen Turkije - De absolute TOP 6


oog turkse vrouw

De mooiste en populairste badplaatsen van Turkije zijn:
1: Marmaris
2: Side
3: Bodrum
4: Alanya
5: Atalanya
6: Belek
Over Turkije

Turkije is een samensmelting van levendige mediterrane culturen en de betovering van het Oosten, een combinatie van de kosmopolitische sfeer van de internationale steden en de prachtige eenvoud van het dorpsleven.bootje turkije


Turkije is een land van legendarische rijkdom en vrijgevigheid: het huis van Midas, die draaide alles wat hij aanraakte in goud, de geboorteplaats van Sint Nicolaas, drager van geschenken en nieuws, het land van mooie paarden en fee schoorstenen in Cappadocië en de geboorte plaats van de Lycische beschaving op het land van het licht.

Turkije is niet alleen een geweldig land om te verkennen met zijn rijk historisch erfgoed, maar ook een perfecte bestemming voor vakantiegangers v, de mooiste cruises, bruiloften en huwelijksreizen, geweldige All Inclusive Resorts ....Kom naar Turkije en beleef de beroemde Turkse gastvrijheid''''en smaak haar geweldige keuken.

Het hedendaagse Turkije is een huwelijk van het karakter van oude Anatolische beschavingen en de progressieve seculiere democratie en hervormingen gelanceerd door Mustafa Kemal Atatürk, De vader van de Turken.

Maar voor Nederlanders is Turkije vooral het mooiste vakantieland op aarde!