Translate/Vertaal

.

Side, een zeer populaire bestemming in Turkije

Side een bekende zeer toeristische badplaats aan de Turkse Riviera.

Ligging:
Tussen de steden Antalya en Alanya aan de zuidkust op een schiereiland.


De omgeving
Veel sinaasappel-boomgaarden, katoenplantages en bloementuinen.

Side heeft een prachtig en sfeervol strand

Bezienswaardigheden.
Romeinse theater. In de 4e eeuw werd het theater onderdeel van de stadsmuur. Bij de vroegere havens bevinden zich de ruines van de tempel van Athena en Apollo. Musea liefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het Archeologisch Museum. Vele belangrijke opgravingen uit de regio zijn in het museum te bezichtigen.


Side, erg populair


Side is veelzijdig en zeer geschikt ook voor kinderen.

In Side kan je paardrijden, jeep tochten maken, paardrijden en er is een ruim aanbod aan watersport plezier.

De historische binnenstad ligt op een schiereilandje van ongeveer 1 km lengte en 400 m breedte. In de hele stad zijn restanten van vroegere tijden te zien. Er zijn bijvoorbeeld restanten van een oude Griekse tempel, en een theater te zien. In de 20e eeuw is het laatste deel van het oude aquaduct voorzien van een groot gat en wordt nu vaak gezien als oude Stadspoort, en zijn er andere oude huizen bewaard gebleven.

In Side is het echt genieten

Top 5 Hotels in Side (door Pleuntje)
http://all-inclusive-side.blogspot.com/
Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pleuntjes Populairste plaatsen Turkije - De absolute TOP 6


oog turkse vrouw

De mooiste en populairste badplaatsen van Turkije zijn:
1: Marmaris
2: Side
3: Bodrum
4: Alanya
5: Atalanya
6: Belek
Over Turkije

Turkije is een samensmelting van levendige mediterrane culturen en de betovering van het Oosten, een combinatie van de kosmopolitische sfeer van de internationale steden en de prachtige eenvoud van het dorpsleven.bootje turkije


Turkije is een land van legendarische rijkdom en vrijgevigheid: het huis van Midas, die draaide alles wat hij aanraakte in goud, de geboorteplaats van Sint Nicolaas, drager van geschenken en nieuws, het land van mooie paarden en fee schoorstenen in Cappadocië en de geboorte plaats van de Lycische beschaving op het land van het licht.

Turkije is niet alleen een geweldig land om te verkennen met zijn rijk historisch erfgoed, maar ook een perfecte bestemming voor vakantiegangers v, de mooiste cruises, bruiloften en huwelijksreizen, geweldige All Inclusive Resorts ....Kom naar Turkije en beleef de beroemde Turkse gastvrijheid''''en smaak haar geweldige keuken.

Het hedendaagse Turkije is een huwelijk van het karakter van oude Anatolische beschavingen en de progressieve seculiere democratie en hervormingen gelanceerd door Mustafa Kemal Atatürk, De vader van de Turken.

Maar voor Nederlanders is Turkije vooral het mooiste vakantieland op aarde!