Translate/Vertaal

.

Visum Turkije NederlandVisum Turkije aanvragen

 1. Een visum voor Turkije aanvragen doe je online.
 2. Uiteraard kan je ook alles laten verzorgen door CIBT Visumcentrale. Ga naarwww.visumcentrale.nl/turkije. Naast de reguliere visumkosten betaal je € 15,- (p.p. excl BTW) extra voor deze bemiddeling. Voordelen hiervan zijn: 
  - Invulformulier in het Nederlands (ipv Engels) 
  - Betalen met iDeal 
  - Geen wachtrijen op de luchthaven bij aankomst

 1. Een visum voor Turkije aanvragen doe je online.
 2. Uiteraard kan je ook alles laten verzorgen door CIBT Visumcentrale. 
 3. Ga naar www.visumcentrale.nl/turkije
 4. Naast de reguliere visumkosten betaal je € 15,- per persoon exclusief BTW extra voor deze bemiddeling. Voordelen hiervan zijn: 
  - Invulformulier in het Nederlands in plaats van Engels
  - Betalen met iDeal is mogelijk
  - Geen wachtrijen op de luchthaven bij aankomst

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pleuntjes Populairste plaatsen Turkije - De absolute TOP 6


oog turkse vrouw

De mooiste en populairste badplaatsen van Turkije zijn:
1: Marmaris
2: Side
3: Bodrum
4: Alanya
5: Atalanya
6: Belek
Over Turkije

Turkije is een samensmelting van levendige mediterrane culturen en de betovering van het Oosten, een combinatie van de kosmopolitische sfeer van de internationale steden en de prachtige eenvoud van het dorpsleven.bootje turkije


Turkije is een land van legendarische rijkdom en vrijgevigheid: het huis van Midas, die draaide alles wat hij aanraakte in goud, de geboorteplaats van Sint Nicolaas, drager van geschenken en nieuws, het land van mooie paarden en fee schoorstenen in Cappadocië en de geboorte plaats van de Lycische beschaving op het land van het licht.

Turkije is niet alleen een geweldig land om te verkennen met zijn rijk historisch erfgoed, maar ook een perfecte bestemming voor vakantiegangers v, de mooiste cruises, bruiloften en huwelijksreizen, geweldige All Inclusive Resorts ....Kom naar Turkije en beleef de beroemde Turkse gastvrijheid''''en smaak haar geweldige keuken.

Het hedendaagse Turkije is een huwelijk van het karakter van oude Anatolische beschavingen en de progressieve seculiere democratie en hervormingen gelanceerd door Mustafa Kemal Atatürk, De vader van de Turken.

Maar voor Nederlanders is Turkije vooral het mooiste vakantieland op aarde!